Erbjudande Juni -10% i Kassan!

Om Stefan Vestberg

Stefan Vestberg vill med sin konst bidra till öppnandet av sinnena och låta känslan skapa mer än det ögat kan se.

Den ska glädja sin ägaren på väggen och öppna en dialog av bilder, funderingar och nya upptäckter.

Vid 23 års ålder grundade han skidmärket De Ski, under 40 år ett av Sveriges ledande märken för alpina skidjackor.   Ex. Gore-Tex som De Ski var först med i Sverige. Även exklusiva Läder/Dun jackor ("Dunjackornas Rolls Royce")

Medlem och ansvarig för huvudsponsor i föreningen "Designers United of Sweden" med start 1985

1993 Startade Stefan Vestberg ”Modetåget” via sitt företag Chemin de Fair AB
En rullande mässa med SJ’s representationsvagnar från 30-talet, som på ett miljömässigt hållbart sätt besökte alla kunder och städer från norr till söder. Detta tillsamman med 12 utav de främsta mode & sportföretagen i Sverige under många säsonger.

Med pennan i handen har han ritat och tecknat tusentals skidplagg och bild/design-motiv för flertalet olika projekt, event, kollektioner för företag, idrotts-event bland annat för SAAB, OS, Skidanläggningar, Tävlingsteam m.m

En dröm som alltid funnits parallellt har varit att att ägna sig åt konst och Stefan började redan som tonåring att teckna och måla. Konsten har med tiden vuxit fram till en spännande och blandad stil som ofta karaktäriseras av urbana abstrakta inslag inspirerade av konstnärer och formgivare så som Joseph Binder, Picasso och Salvador Dali

Stefan arbetar i traditionellt måleri eller med en helt ny teknik, olja, akvarell på fri hand över en wacom platta. Tekniken ger möjlighet att måla som vanligt men att målningen bevaras som högupplöst original. Det gör det möjligt att överföra originalet till canvas-duk eller grafiskt blad i kvalité som motsvarar kraven för numrerad/signerad konst i Giclée Fine Art.

Beställda tavlor levereras inom 1-2 veckor och finns i tre utföranden: 
Grand - 1/L (50), Normale - 1/C (100), Petit - 1/CL (150). Måtten anges på varje konstverk. 

Betalningsalternativ

Hos oss handlar du säkert genom Shopifys integrerade betalsystem.

Vi accepterar de flesta bank/kreditkort och erbjuder även betalning med Paypal, faktura och/eller delbetalning via Klarna.

"Vad är Giclée fine art?"

Metoden föddes i Frankrike och USA med en blandning av den gamla traditionella inkjet-metoden och den senaste digitaltekniken och den används för framställning av grafisk konst i signerade & begränsade serier.

Frågor och funderingar? Kontakta oss gärna!

Mobil: 070-655 56 55

Mail: info@newworldart.se

Besök gärna facebook och instagram för att inte missa förhandstittar på kommande konstverk, unika erbjudanden och annat spännande!